Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Rüyalar Tersine Çıkarmış



Rüyalar; hayatın farklı ve mistik bir yönünü temsil ediyor. Rüyalarınızda uçabiliyor, yapamadığınız şeyleri çok kolay yapabiliyorsunuz. İnançlarımız gereği rüyalarımızın değeri olduğunu ve gelecekten haber verebileceğini biliyoruz. Hz Yusuf a.s rüya yorumladığını ve bunun ona Allah tarafından verilmiş bir yetenek olduğunu biliyoruz. Fakat gerçekten rüyalar nasıl yorumlanır.

Ben kendi yöntemimi anlatayım. Bu yöntem aborjin kabilesinin rüya yorumlama yöntemidir. Aborjinler Avusturalya kıtasında yaşayan mistik bir kabiledir. Bu kabile rüyalarda ne gördüğünden çok ne hissettiğinle ilgili yorumlamanı tavsiye eder. Mesela büyük bir kargaşa veya kavga gördün. Ama rüyanda bu seni huzurlu hissettirdi. O halde huzurlu bir olay seni bekliyor derler.



Rüyalarınız, aynı zamanda bilinçaltınızın ve psikolojik durumunuzun habercisidir. Eğer rüyalarınızda rahat ve huzurlu hissediyorsanız, başarılı olma ihtimaliniz yüksek, eğer kötü ve negatif hissediyorsanız başarısız olma ihtimaliniz yüksektir.

Huzurlu bir uyku için; Dua, her zaman çok güzel bir yöntemdir. Ayrıca gece yatmadan önce bir bardak ılık süt konforlu bir uyku uyumanızı sağlar.

Peki rüyalarımızda bilinçaltı sembolleri aslında nedir. Bu tamamen sizin iç dünyanız ile ilgilidir ve bilinçaltı genellikle sorunlarınıza cevap vermektedir. Bilinçaltı kuantum fiziği ile hareket eder. Kuantum fiziğinde ise geçmiş ve geleceğe yolculuk edebilmek mümkündür.

Hayatınızı değiştirecek, bir karar alıyorsanız rüyalarınızı izlemenizi tavsiye ederiz...
Rüyalar Tersine Çıkarmış Reviewed by bilgierdemdir on 12:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.