Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Herşeyin Cevabı Google da Var mı?


Geçen kırılan bir eşyayı yapıştırmak için bandı elime aldım. Herkesin başına gelen benimde başıma geldi. Bandın yerini bulamıyordum. O an aklıma google'da bandın yerini bulmanın kolay yolu var mı diye bir soru geldi.
Sonra ise şunu fark ettim. Tüm cevapları internetten veya başka yerlerde arıyoruz.

Bütün gün facebookta bir aşağı bir yukarı çıkıyoruz. Beğeniyor, kınıyor veya es geçiyoruz. Hayatımız tam anlamıyla bundan ibaret. Bir yerlerden fotoğraf koyuyor instagramda tıklayıp kalp yapıyor ve twitter da ülkeyi kurtarıyoruz. Sosyal medya eleştirisi yapmıyorum sakın yanlış anlamayın. Sadece gördüğüm basit bir tespiti söylüyorum.

Her şeyin cevabını google da arıyor ve youtube'da gülüyor ve eğleniyoruz. Bunlar bize bu son 10 yılın getirdikleri. Farkında değiliz ama hayatımız kökten değişti. İnstagram fotoğrafı çekmek için yolculuk eden insanlar var :) .

Fakat hayatımızda sorduğumuz en önemli sorunun cevabı google'da var mı. Tüm büyük alimler aydınlanmak için ya büyük bir yolculuğa çıkmış ya da uzun süreli kendini dinlemeye (ibadet) vermişler. Aydınlanmayı bu şekilde yaşamışlar.

Hayatınızda harika şeyler başarmak istiyorsanız öncelikle kendinize doğru soruları sormanız gerekiyor.

Bu soruların bütününe aformasyon veya soru ile sorgulama diyoruz. Ben size Neden okyanuslar mavi dediğim zaman sizin aklınıza bir okyanus resmi gelecek ve beyniniz cevaba odaklanacak.

Yapmak istediğiniz şeylere de böyle odaklanabilirsiniz. Mesela nasıl harika bir iş kurabilirim diyerek bunu her gün sorabilirsiniz veya Nasıl idealimdeki aşkı bulabilirim gibi.

Bu sorular bilinçaltınızın çözmesi gereken problemler olarak ortaya çıkacaktır.

Unutmayın siz soruları sormadan cevap alamazsınız. İlk kural Soru sor. Sonra cevapları al. Unutmayın cevaplar mutlaka sizi bulacaktır...

Google now many things bir atasözü gibi Google pek çok şey biliyor evet Ama gerçek cevaplar siz de saklı...

Editörün Seçimi >>> Çekim Yasası
Herşeyin Cevabı Google da Var mı? Reviewed by bilgierdemdir on 13:15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.