Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sünger bob (sponge bob) +18 içerikleri (subliminal)


Sünger bob (sponge bob) kare şortu diğer çizgi filmlerden ayıran en önemli özelliklerden birisi küçükler ve büyüklere hitap etmesidir. Fakat bazen büyüklere hitap etme noktasında bazı +18 içerikler çıkmaktadır.
[post_ad]
Pek çok çocuk gelişimci sünger bob'un çocuklar için sakıncalı olabileceğini vurgulamıştır. Sünger bob ile ilgili bilinçaltı ve illuminati söylentiler bir yana gerçek anlamda bu içerikler bariz şekilde göz önündedir. Sadece şaka diyebiliriz. Ama çocuklarımıza izletirken bir daha düşünmeliyiz.



Sünger bob çizgi filminde geçen kirli +18 şakalar








 Sünger bob toprağın altında ve bay yengeç soruyor "Lütfen bunun burnun olduğunu söyle"

 Bir hapishane şakası "Sakın sabunu yere düşürme"


Sünger bob porno izliyor ve Garry görünce kanalı değiştirip spor izliyordum diyor...


 "Harika bir sansür"

[post_ad]




Ne yazık ki çocuklarımız bu ve bunun gibi pek çok olumsuz görsele mahruz kalmaktadır. Cinsellik tabu değildir ve fakat gençler doğru şekilde bilgilendirilmeli ve doğru değer yargıları oluşturmalılardır. Sünger bobu biz büyükler severek izlesek bile çocuklarımız için farklı aktiviteler ve  programlar bulmamız daha doğru olacaktır...

Sünger bob (sponge bob) +18 içerikleri (subliminal) Reviewed by bilgierdemdir on 21:29:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.