Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kalbinin Sesine Kulak Ver. Sana Söyleyeceği 5 Şey Var



Hayat eskisinden çok daha zor. İnsanlar çoğu zaman birbirlerinin üstüne basarak yol alıyorlar artık. Çoğu insanda acıma duygusu bile kalmadı. Mantık ve maddecilik dünyayı yönetiyor.

Ama ben size yine de kalbinizi dinlemenizi söyleyeceğim. Hayat kavgasında insanlar artık bel altı vuruyor ve sadece hedeflerini gözetiyorlar. Ama gerçekten insanın ulaşması gereken erdem iyiliktir.

 Bunun için kalbini dinlemesi gerekir. Eğer dikkatli dinlerseniz kalbiniz bu 5 şeyi size öğütleyecektir.

"Sadece başkalarının kalbini kırmayız. Bazen kendi kalbimizi de kırdığımız olur."


-  İbrahim Tenekeci

İyi ol. Çünkü hiç bir şey sana iyilik kadar huzur vermez. İnançların ne olursa olsun iyilik her insanın içinde yaşaması gereken bir duygudur. İyi insanlar kolay hedef gibi durur. Ama gerçekte insanlar iyiliklerin karşılıklıklarını mutlaka alırlar
[post_ad]
Affedici ol. Hayat içinde en güzel şey affedici ve bağışlayıcı olmaktır. Çok güzel bir gün yaşamak istiyorsan. Yaşadıklarını olanları ve kendini affet. Yolunun açıldığını üstündeki negatif enerjinin yok olduğunu göreceksin.

Doğru ol. Doğruluk bu hayatta ki en değerli şeylerden biridir. Doğru insanı kimse yıkamaz ve kimse onu eğri yola sokamaz. Doğruluk insanın ulaşması gereken en değerli erdemlerden biridir.

Özgür ol. Kelebekler, kuşlar kadar özgür ol. Kanat çırpmak istediğin yerlere git. Yüreğinin sesini dinle ve yaşaman gerekenleri erteleme

Şimdide ol. Dünde yaşama veya Gelecek endişeleri ile vakit geçirme. Şu anın değerini kavra. Şimdinin değerini bil. Yağmur yağıyorsa sesine kulak ver. Rüzgar esiyorsa esintiyi dinle. Bahar geldiyse çiçeklerin kokusunu hisset. Yüreğini dinle ve yüreğinin götürdüğü yere git.

Bilgi Erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi
[post_ad]


Kalbinin Sesine Kulak Ver. Sana Söyleyeceği 5 Şey Var Reviewed by bilgierdemdir on 15:37:00 Rating: 5

2 yorum:

  1. Hepsi iyi hoşta ne özgür olabiliyoruz nede şimdide olabiliyoruz hep bir gelecek kaygısı hepbir korku var içimizde. Yayınınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için Teşekkür ederim.Bence Genel olarak İnsan ne olduğunun ve kim olduğunun farkında değildir. Kendini sorgulamaz ve kendine objektif olarak bakmaz. Duygularımızı kontrol edebilmemiz için kendimizi ve iç dünyamızı dinlememiz gerekir. Özgürlüğün önündeki en büyük engel genellikle biziz çünkü. Onun için kendimizi keşfetmemiz gerekir...

      Sil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.