Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Her Son Bir Başlangıçtır. Mutlu Sonlar İçin 5 Şey



Her başlangıcı olan şeyin, bir de sonu vardır. Hayat böyledir. Çiçekler filiz verir ve çiçekler ölür. Hayatın akışı bu şekilde tasarlanmıştır. Yaşarken pek çok sonla karşılaşırız. Bunların çoğunda üzüntü ve keder vardır.

Ama her kapanan kapının ardından bir yenisi açılır. Ölen çiçeklerin ardından yenileri filiz verir ve hayat bu şekilde devam eder. O halde mutlu sonlar için bu 5 şeyi yapın.

Her Son Bir Başlangıçtır. Mutlu Sonlar İçin yapmanız gereken 5 şey

Kabullenin ve yolunuza devam edin.

Bitmiş bir ilişki olabilir veya bir iş ortaklığı ne olursa olsun, sona gelindiyse bunu kabul edin ve yolunuza devam edin. Bu şu demek değil mücadele etmeyin vazgeçin. Hayır bu eğer gerçekten tüm yollar denendi ve artık yol kalmadıysa yeni bir yola gitmenin tam zamanı demektir.

Bugün bitmiş olabilir ama güneş yarın tekrar doğacak.  

Unutmayın, hayatın kanunu bu biten her şeyden sonra yeni bir başlangıç olacaktır. Kısaca kapanan her kapı, yeni kapılar açacaktır. O halde yapmanız gereken, o başlangıcı bulup ona doğru ilerlemektir.

Olan her şey en iyisi olduğu için olmuştur.

Bu belki çılgınca ve çok kötü gelebilir size. Ama kuantum fiziğinde her türlü olasılık yaşandıktan sonra en iyisi seçilir. Kısaca aslında paralel evrenlerde tüm olasılıklar denendi ve size en iyi olasılık seçildi.
"Üzülme!" der MEVLANA... "Îstedigin Bir Sey Olmadiysa! Ya Daha Îyisi Olacagi Îçindir Ya Da Gerçekten Olmamasi Gerektigi Îçindir"
Biten şeylere değil, hayata odaklan.

Her şey bir gün biter. Bir şekilde sona ulaşır. Sonlara değil hayata ve akışa odaklanın. Hayatı an ve an yaşayın ve sevin. Hayatın içinde siz olduğunuz müddetçe hayat sizin için devam edecek. Sevgi ile hayatı kabul edin.

Bazı günler gerçekten zordur. Bazı aylar ve yıllarda öyle. Ama gerçek sizle ilgilidir. Hayat sizinle ilgilidir. Hayata dört elle sarılın ve onu sevin. Ne gördüğünüz değil, nasıl baktığınız önemlidir. Sevgi ile bakarsanız, size güzel bir hayat olarak geri dönecektir.

Serbest bırakın ve tecrübelerinizin değerini bilin.

Giden gitsin, biten bitsin. Hayatı akışına göre yaşayın. Elinizden geleni yaptıysanız gönül rahatlığı ile bunu kabul edin ve yeni olasılıkların kapısını ardına kadar açık bırakın.

 Unutmayın her yaşanan olay sizin için çok değerli bir tecrübedir ve tecrübeler genellikle kazanılmış savaş yaraları gibidir. Sızlar ve size orada bir yara olduğunu hatırlatır. Unutmayın tecrübeleriniz hayatınızı harika bir yer yapmak için vardır. Onları iyi kullanırsanız, hayallerinize ulaşırsınız.
Her Son Bir Başlangıçtır. Mutlu Sonlar İçin 5 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 09:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.