Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendiniz İçin Yapmanız Gereken 5 Şey



Hayatın ne kadar yorucu ve stres dolu olduğunu biliyoruz. Dışarıda olan her şey iç dünyamızı ve huzurumuzu etkiliyor. Çoğu zaman her şey bizim isteğimizin dışında gerçekleşiyor.

İşte bu durumda huzur ve mutluluk bulabilmek çok zor oluyor. Etrafınıza bakın her şeyin kendi hareketi ve olasılığı var. Bu düzen bu şekilde inşa edilmiş. Hayatta insan iyiyi de kötüyü de kendine yapıyor.

Bence insan bazı şeyleri kendisi için yapmalıdır.

İşte bu 5 şeyi de kendiniz için yapın.

Kabullenin; hayatın akışını kontrol edemeyiz. Bazı şeyler bizim kontrolümüzde gibi durur ama aslında kontrolümüzde değildir. Başımıza gelen şeyleri kabullenmezsek bu bizi için için yer. Kabullenmek, şükretmek ile başlar...

Dürüst olun; Önce kendinize ve sonra çevrenize karşı dürüst olun. İnsanlara masum yalanlar bile söylemeyin. Göreceksiniz ki dürüstlük sizi pek çok kötü alışkanlıktan ve beladan kurtaracaktır.
[post_ad]
Farkında olun; Çevrenizin ve yaşadıklarınızın farkında olun. Hayatın akışında bunları fark ederek ve severek yaşayın.

Serbest bırakın; Düşüncelerinizi ve pişmanlıklarınızı serbest bırakın.
Yaşadığınız kötü şeyleri artık sırtınızdan indirin. Onlarla vedalaşın. Göreceksiniz çok mutlu olacaksınız.

Affedin; Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu, içinizde yanan intikam ateşini söndürün ve affetmeye çalışın bu sizi mutlu kılacaktır.
Unutmayın "affedin ki affedilesiniz"...

Kişisel Gelişim Sitesi - Bilgi Erdemdir




Kendiniz İçin Yapmanız Gereken 5 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 15:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.