Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Her Kişisel Gelişim Yöntemini Denedim İşe Yaramıyor...



Yüzlerce yöntem var. Meditasyon, yoga, sedona, hooponopono... liste uzayıp gidiyor. Ama bunların hiç biri tam olarak bize çare olmuyor. Acılarımızı geçirmiyor. Yaşadığımız şeyleri affetmemize yetmiyor. Çünkü bu yöntemler tek başına yetersiz. Tek başınalar çünkü biz tam olarak orada değiliz.
Mutlu olmak mi istiyorsunuz. kendiniz olun. İçinizden geldiği gibi yaşayın zor değil. Hayatınızı başkalarının istedikleri gibi değil, kendi istediğiniz gibi yaşayın. Ben size bir yöntemden çok daha basit bir şey önereceğim. İç dünyanızı keşfedin ve...

Şunları Kendinize Mutlaka Sorun....

Ben gerçekten ne istiyorum. Gerçekten nerede olmak ve ne yapmak istiyorsun. İsteğin uç bir hayal mi? Gerçekten analiz et bunu. İlk sorun bu...

Bunu neden istiyorum. Hayallerinin sebebi ne. Daha fazla konfor mu. Daha fazla mutluluk mu veya huzur mu? Gerçekten hayalin sana ne sağlayacak... 

Bunu nasıl elde ederim. Ben şunu biliyorum eğer insan hayallerine inanmazsa asla elde edemez. Denemezsen bilemezsin...

Şunları Mutlaka Yapın...

Düşüncelerinizden sıyrılın ve anı yaşayın. Kaygılarınızı ve anılarınızı bir kenara bırakın. Düşüncelerinizden kurtulun. Boş bir bardak gibi olun ve içinizdeki negatif enerji dışarı atın. Söylendiği kadar kolay. İnanın yapmanız gereken tek şey Farkındalık...
Kendinize eziyet etmeyi bırakın. Yüklenmeyin kendinize bu hayatta istediğiniz her şeyi başaramayabilirsiniz. Hiç bir zaman enerjinizi düşürmeyin. 

Başarınıza ve başardıklarınıza odaklanın. Kimin ne yaptığına ve ne olduğuna odaklanmayı bırakın. Filanca filanca yere girdi şu kadar maaş alıyor. Filanca şu oldu. Boşverin gitsin. Başarılı olabilir ama bu sizi kötü hissettirmesin. Onun başarısını kutlayın ve kendi başarılarınıza odaklanın.
[post_ad]
Güne her başladığınızda

Verilen güne şükredin; size yapmanız gerekenleri yapmanız için bir gün daha verildi. Size bir sır vereyim. 

Eğer şu anda akıllı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan bu yazıyı okuyabiliyor. Bir bardak temiz su içebiliyor ve cebinizde ay sonuna fazladan bir 50 lira kalıyorsa dünyadaki 5 milyar insandan zenginsiniz demektir. 

Bu istatistik size bir şey ifade etmiyorsa, bugün dünyada iki yüz bin kişi bu sabahı göremedi. Unutmayın yarını bilmemiz veya düne dönmemiz gibi bir şans yok. 
Ama dünün hatalarını bugün tamir edip yarına daha güzel bir gelecek bırakabilirsin...

Karar senin, ya karanlıkta oturacaksın yada bir mum da sen yakacaksın.



Her Kişisel Gelişim Yöntemini Denedim İşe Yaramıyor... Reviewed by bilgierdemdir on 12:17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.