Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Delice gelebilecek 4 komplo teorisi

Pek çok kişi, komplo teorilerini kulak ardı eder. Ama bazen halkları, hatta orduları peşinden sürükler bu teoriler. İşte onlardan bazıları.

Rus hükümeti kendi halkını bombaladı


1999 yılında Moskova'ya pek çok roket düştü. Rus Hükümeti roketlerin Çeçen direnişçiler tarafından atıldığını söyledi. Fakat Çeçen direnişçiler bu olayların arkasında durmadı.

İngiltere başbakanı Harold Wilson aslında KGB ajanı



1970'lerin başında İngiltere başbakanı olan İşçi Partisi reformcusuydu. Taraf değiştiren bir Sovyet ajanı tarafından atılan bir iddia idi bu. Pek çok kimse ciddiye bile almasa ordu tarafından çok ciddi şekilde soruşturuldu. Komutanlar bu yüzden bir askeri darbe bile planladılar. Fakat o dönem başbakan, ciddi rahatsızlıkları nedeniyle istifa edince darbe rafa kaldırıldı.

 Richard Nixon Vietnam barış görüşmelerini sabote etti.



Watergate skandalı ile dibe batmış olan Nixon mirasını bu komplo teorisi ziyaret ediyor. Amerikan halkının büyük bölümü Vietnam savaşına karşıydı. O dönem Kuzey Vietnam ve Güney Vietnam barış anlaşması üzerine çalışıyorlardı. Başkan Lyndon Johnson'a göre Nixon beyaz sarayda kalabilmek için böyle bir sobate girişimde bulundu. Barış 6 yıl sonra sağlanabildi.

SSCB Kaybolan Cosmonotlar


1961 yılında Sovyet cosmonot, Yuri Gagarin uzaya çıkan ve dünya yörüngesinde bulunan ilk insandı. Fakat çoğu kişi, bunun doğru olduğuna inanmıyor. Yuri Gagarin, uzaya çıkmadan 2 ay önce, Bir İtalyan telsiz dinlerken, bir yayın yakaladı. "Yayında her şey yolunda, yörüngeye yerleştik" diyordu rus yayını. Bu olaydan bir süre sonra ise "Durumumuz kötüye gidiyor neden bizi duymuyorsunuz. Kimsenin bizden haberi olmayacak" diye bir anons oldu.



Delice gelebilecek 4 komplo teorisi Reviewed by bilgierdemdir on 09:15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.